ویزای شینگن،

نامی که بسیار شنیده‌اید، ویزایی است که شرایط و ضوابط گوناگونی دارد؛ به همین بهانه به معرفی و روند اخذ ویزای شینگن پرداخته‌ایم. افرادی که قصد سفر به کشورهای اروپایی را دارند با واژه ویزای شینگن برخورد کرده‌اند و به آنان اخذ و دریافت ویزای شینگن پیشنهاد شده است؛ اما خیلی از گردشگران اطلاعات لازم درباره ویزای شینگن و شرایط دریافت آن را ندارند به همین دلیل بر این امر شدیم شما را با انواع ویزای شینگن و مراحل دریافت ویزای شینگن آشنا کنیم.

دریافت ویزای شینگن

 

توافق‌نامهٔ شینگن (به انگلیسی: Schengen Agreement) توافق‌نامه‌ای است که به برداشته شدن مرز بین ۶ کشور اروپایی انجامید و امکان مسافرت بدون روادید بین این کشورها را فراهم کرد. این توافق‌نامه در سال ۱۹۸۵ بین پنج کشور اروپای غربی به امضا رسید و کشورهای دیگر به تدریج به این توافق‌نامه ملحق شدند. در حال حاضر ۲۶ کشور اروپایی از قوانین این توافق‌نامه پیروی می‌کنند.مدارک ویزای شینگنقبل از هر موردی باید هماهنگی‌های لازم را با سفارت کشور مقصد انجام دهید. مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای شینگن در اکثر کشورهای عضو این پیمان شبیه به یکدیگر است و تنها در برخی از جزئیات و موارد، تفاوت کمی دارند. به هر ترتیب، مدارک اصلی که باید همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است: ۱. فرم تکمیل‌شده‌ درخواست ویزا اولین مورد است. به طور کلی اولین مرحله برای اخذ ویزای هر کشور تکمیل فرم درخواست روادید آن است. این فرم باید از سفارت مربوطه دریافت شود. هر چند که این کشورها عضو شینگن هستند، ممکن است فرم درخواست ویزای هر یک از آن‌ها متفاوت باشد؛ در نتیجه لازم است از سفارت‌های آن‌ها دریافت شو.

 

ویزای شینگن

اروپا، قاره سرسبز با جاذبه هایی که خیلی ها آرزوی سفر به آن و بازدید از دیدنی هایش را دارند. با گرفتن ویزای شینگن به راحتی می توانید به هر کشوری که عضو اتحادیه ی شینگن است سفر کنید و اروپا گردی بینظیر و بی دردسری داشته باشید. در ادامه با الی گشت همراه شوید تا با چگونگی گرفتن ویزای شینگن آشنا شوید.

 

شینگن

ویزای شینگن چیست؟

همه چیز درباره ویزای شینگن

هر کشوری که عضو پیمان شینگن باشد می تواند ویزای شینگن را صادر کند و با آن می توانید بدون هیچ محدودیتی به ۲۶ کشوری که عضو این اتحادیه هستند سفر کنید. تمام کشورهای عضو اتحادیه اروپا به جز بریتانیا و ایرلند عضو توافق نامه شینگن هستند. اگر در فکر این هستید که از سفارت کدام کشور اقدام به گرفتن این ویزا کنید خوب است بدانید که کشورهایی که گردشگران بیشتری دارند مثل فرانسه و آلمان به نسبت کشورهایی مثل مجارستان که در اروپای شرقی هستند راحت تر  ویزا می دهند پس خوب است که از طریق کشورهای معروف تر اقدام کنید.

 

فرم درخواست ویزای شنگن

بر طبق آمارهای سال ۲۰۱۱، کشور فرانسه بیشترین ویزای شینگن را برای متقضیان صادر می کند. اینکه با این ویزا چقدر می توانید در اروپا اقامت کنید بستگی به نوع ویزای شما دارد. اگر ویزایتان توریستی است معمولا با آن به مدت ۹۰ روز اجازه دارید که در اروپا بمانید. این ویزا در صورتی به شما داده می شود که بتوانید به آن ها ثابت کنید که در مدت سفر توانایی این را دارید که از عهده همه خرج و مخارجتان بر بیایید.

 

پاسپورت

مدارک لازم جهت درخواست ویزای شینگن عبارتند از:

فرم درخواست ویزا: پر کردن این فرم خیلی مهم است و باید کامل و بدون نقص آن را انجام دهید در غیر این صورت به درخواست شما ترتیب اثر داده نمی شود.

اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی

دو قطعه عکس رنگی که زمینه سفید داشته باشد، به تازگی گرفته شده باشد و مانند عکس پاسپورت باشد. سایز این عکس بسته به اینکه از کدام کشور عضو اتحادیه ویزا را تهیه می کنید فرق می کند.

گواهی اشتغال به کار

سند مالکیت

پرینت حساب بانکی با مهر و امضای شعبه

پاسپورت : باید از شروع سفر سه ماه اعتبار داشته باشد و حداقل دو صفحه‌ی خالی داشته باشد. همراه داشتن کپی همه ویزاهای قبلی هم الزامی است.

پرینت رزرو بلیت برگشت که در زمان ورود به کشور مقصد به مأموران گمرک ارائه می‌شود. فقط حواستان باشد که تا وقتی که از صادر شدن ویزای خود مطمئن نشده اید بلیط برگشت را نخرید.

بیمه‌ی درمانی مسافرتی با پوشش کامل خدمات درمانی. شرکت بیمه باید حداکثر ۳۰ هزار یورو از هزینه ها را قبول کند و مورد تائید همه‌ی کشورهای پیمان شینگن باشد. قرارداد بیمه مسافرتی را باید قبل از دریافت ویزا ببندید اما توصیه می شود که محتوای آن را طوری در نظر بگیرید که در صورتی که ویزا صادر نشود بتوانید آن را فسخ کنید.