ریجکت ویزای کانادا یا همان مردودی ویزای کانادا به دلایل مختلف میتواند رخ دهد. در این مقاله مهمترین دلایل ریجکت شدن ویزاهای کوتاه مدت کانادا را بررسی خواهیم کرد. اگر در ویزای کانادا ریجکت شده اید، نگران نباشید. دنیا به آخر نرسیده است. هنوز برای شما راهکارهایی وجود دارد. در این مقاله در ابتدا دلایل […]
" />

ریجکت ویزای کانادا

ریجکت ویزای کانادا یا همان مردودی ویزای کانادا به دلایل مختلف میتواند رخ دهد. در این مقاله مهمترین دلایل ریجکت شدن ویزاهای کوتاه مدت کانادا را بررسی خواهیم کرد. اگر در ویزای کانادا ریجکت شده اید، نگران نباشید. دنیا به آخر نرسیده است. هنوز برای شما راهکارهایی وجود دارد. در این مقاله در ابتدا دلایل ریجکت ویزای کوتاه مدت مخصوصا ریجکت ویزای توریستی کانادا و ریجکت ویزای تحصیلی کانادا را بررسی خواهیم کرد.

 

هر پرونده ای که ریجکت شود، در قبال آن آفیسر موظف به صدور نامه مکتوب با ذکر دلایل کلی مردود شدن ویزای متقاضی میباشد. در این نامه آفیسر گزینه یا گزینه هایی که به نظر او متقاضی نتوانسته او را قانع کند علامت میزند و نامه را در اکانت آنلاین ویزای متقاضی قرار میدهد. معمولا نامه ریجکت سفارت کانادا تا یک هفته پس از انگشت نگاری صادر میشود.

 

دلایل عمومی ریجکت ویزای کانادا

 

به طور کلی علت مردود شدن ویزای کانادا این است که آفیسر قانع نمیشود که قصد شما از ماندن در کانادا موقت است و او بر این عقیده است که شما قصد اقامت بلند داشتن در کانادا را دارید. البته گاها وجود مشکلات در پرونده و کمبود مدارک موجب ریجکتی ویزای کاناداست. در این راستا باید سناریو و برنامه ریزی شما طوری باشد که بتوانید آفیسر را قانع کنید. در غیر اینصورت او ویزای کانادا شما را مردود میکند. موارد زیادی در تصمیم آفیسر برای صدور یا ریجکت ویزا دخیل هستند.

 

به طور مثال متقاضی که ۴۰ سال دارد و دارای مدرک دیپلم و مدرک زبان هم ندارد، او متاهل بوده و همزمان برای خود ویزای دانشجویی و برای همسر و فرزندش ویزای همراه درخواست کرده است. پرونده ایشان توسط آفیسر مردود اعلام شده زیرا آفیسر شک دارد که قصد متقاضی از مهاجرت به کانادا موقت باشد. به همین دلیل متقاضی را به دلیل عدم ارائه برنامه تحصیلی مناسب و عدم قانع شدن در خصوص بازگشت او در پایان تحصیل مردود کرده است.

 

ریجکت ویزای توریستی کانادا

 

اگر شما درخواست ویزای توریستی کانادا بدهید و آفیسر قانع نشود که قصد اصلی شما بازدید از کاناداست، او ویزای کانادا شما را مردود خواهد کرد. دلیل اصلی مردود شدن در ویزای توریستی کانادا هم یکی از عوامل زیر است:

 

نداشتن بودجه کافی برای پرداخت هزینه های سفر

ضعیف بودن شرایط مالی فرد دعوت کننده شما

هدف از سفر برای آفیسر قانع کننده نباشد و او بر این عقیده باشد که شما قصد اقامت بلند مدت در کانادا را دارید

سابقه سفرهای قبلی شما

نداشتن برنامه درست و مشخص برای سفر

عدم ارسال درست و کامل مدارک و فرم ها

پیوند های شما با کشور مبدا

 

ریجکت ویزای تحصیلی کانادا

 

معمولا در هنگام ریجکت ویزای تحصیلی کانادا، متقاضی متن این چنین دریافت میکند:

 

بر اساس قوانین مهاجرت به کانادا متقاضی باید تصمیم خود برای بازگشت به کشورش پس از تحصیل در کانادا را نشان دهد. شما باید به ویزا آفیسر نشان دهید که واجد شرایط قوانین ویزا بر اساس بند ۱۲ قانون هستید و همچنین باید اثبات کنید که دارای بودجه کافی برای پرداخت هزینه های شهریه و هزینه های زندگی خود در کانادا هستید. پس از بررسی دقیق تمامی مدارکی که برای ما ارسال کردید، بنده قانع نشدم که شما واجد شرایط برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا میباشید. به همین دلیل ویزای تحصیلی شما را مردود اعلام میکنم. دلیل این تصمیم به خاطر یکی یا چند مورد از موارد زیر است:

 

شما اثبات نکردید که دارای بودجه کافی برای تحصیل و زندگی و بازگشت به کشور خود هستید.

شما مرا قانع نکردید که پس از اتمام دوره کانادا را ترک خواهید کرد.

شما تمام مدارک را ارسال نکرده اید.

بر اساس مدارک و فرم های ارسالی من قانع نشدم که شما همه موارد را به درستی تکمیل کرده باشید.

برنامه تحصیلی شما

پیوند های شما با کشور مبدا

 

ریجکت ویزای همراه دانشجو

 

همراه دانشجویان در کانادا میتوانند به صورت قانونی درخواست ویزای کار بدهند. همچنین فرزندان متقاضی امکان درخواست ویزا همراه را دارند. اما مردودی در ویزای همراهان بیش از ویزاهای دیگر مشاهده میشود.

 

یکی از انواع مردودی هایی که در متقاضیان ویزای همراه دانشجویی زیاد دیده میشود، ریجکت ویزای کار همراه دانشجویان است. ما موکلین بسیاری داریم که در اخذ ویزای open work permit برای همراه ناکام مانده اند. در این خصوص نیز نحوه تنظیم سناریو ویزا حائز اهمیت میباشد. زیرا همراهی همسر میتواند این نشانه را برای آفیسر تقویت کند که متقاضی و همراه اون قصد ترک کانادا در پایان تحصیل را ندارند و این موضوع میتواند منجر به مردودی پرونده شود.

 

جهت جلوگیری از این موضوع، لیستی از مسائل را متقاضی باید رعایت کند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد بهتر است با مشاورین خبره مشورت کنید.

 

اقدامات پس از مردود شدن در ویزای کانادا

 

بسیاری از متقاضیان سوال میکنند که پس از ریجکت شدن در ویزای کانادا چه راهکارهایی وجود دارد؟ آیا پس از مردود شدن در ویزای کانادا امکان اپلای مجدد هست؟‌ دلایل ریجکت شدن ویزای کانادا چیست؟‌

 

به دفعات متعدد مشاهده شده است که متقاضی ویزای کانادا که در بار اول مردود شده در دفعات بعدی موفق به اخذ ویزا گردیده است. مساله اصلی، دانستن این که دلیل اصلی مردودی پرونده ویزای کانادا چه بوده و اینکه آفیسر دقیقا به چه دلایلی ویزا را رد کرده است بسیار حائز اهمیت است. نامه مردودی که پس از انگشت نگاری در دفاتر وک صادر میشود معمولا موارد کلی و جنرال را مورد اشاره قرار می دهد که این موضوع کمک دقیقی به متقاضیان جهت برطرف کردن مشکلات پرونده نمیکند. در این موارد امکان دریافت اطلاعات دقیق مبنی بر نظر افیسر در هنگام مردود کردن پرونده وجود دارد و بر اساس آن متقاضی میتواند رویکرد آفیسر را نسبت به پرونده بداند. با دلایل اصلی ریجکت شدن پرونده و برطرف کردن آن دلایل متقاضی میتواند شانس خوبی برای قبولی در دفعات بعدی داشته باشد. هرگز بدون ایجاد تغییر در پرونده درخواست مجدد ویزا ندهید زیرا به احتمال قریب به یقین همان نتیجه را خواهید گرفت.

 

زمان اقدام مجدد پس از ریجکت شدن ویزای کانادا

 

قانون مشخصی برای اینکه با چه بازه زمانی پس از ریجکت ویزای کانادا درخواست مجدد بدهید وجود ندارد ولی از نظر تجربی بهتر است زمانی مجدد درخواست دهید که علت اصلی مردودی را میدانید و در خصوص رفع آن مشکل قدم برداشته اید. پس از رفع مشکل پرونده میتوانید بلافاصله درخواست مجدد برای ویزای کانادا را بدهید.  متاسفانه حتی در صورتی که با فاصله یک روز درخواست ویزا دهید، باید انگشت نگاری را تجدید کنید. انگشت نگاری برای ویزای کانادا پس از ریجکت شدن باز الزامی میباشد. همچنین شما میبایست تمام هزینه های مربوط به اداره مهاجرت کانادا را مجدد پرداخت کنید.

 

جمع بندی

 

اگر قصد اخذ ویزای تحصیلی یا ویزای توریستی کانادا را دارید، بهتر است قبل از اقدام با کارشناسان مشورت کنید. بسیاری از متقاضیان برای اینکه هزینه وکیل یا مشاور مهاجرت را پرداخت نکنند، بدون داشتن اطلاعات کافی درخواست ویزا صادر میکنند و با گرفتن نامه ریجکتی نا امید مشوند. البته این بدین معنی نیست که ویزای درخواست شده از سمت مشاورین و وکلا همیشه موفق است، بلکه مساله در مورد شانس موفقیت و درصد آن میباشد. تجربه بستن پرونده های ویزا بسیار حائز اهمیت است. هر ویزا، نیاز به یک سناریو دقیق دارد که تمامی جزئیات آن با فکر و برنامه ریزی باشد.

 

 

چگونه ویزای کانادا بگیریم؟

کلیه شهروندان ایرانی که قصد سفر به کانادا را دارند، باید پیش از سفر روادید خود را با مراجعه حضوری به سفارتخانه‌ها یا بصورت آنلاین دریافت کنند. برای آشنایی با هر دو شیوه دریافت ویزای کانادا در ادامه همراه کجارو باشید.

 

راهنمای سفر به کانادا

روادید گردشگری یا با به عبارتی ویزای توریستی یکی از متداول‌ترین روش‌های رایج برای سفر و بازدید از کشورهای مختلف در بازه‌های زمانی کوتاه مدت است. کانادا نیز یکی از کشورهایی است که به دلیل شرایط اجتماعی و اقتصادی در زمره مقصدهای گردشگران و البته مهاجران قرار دارد. البته با توجه به میزان بالای تقاضا برای سفر به این کشور، مقررات بسیار محکمی از سوی دولت این کشور برای ورود شهروندان خارجی به این کشور وضع شده است؛ ولی در صورت آشنایی با شرایط، مراحل و مدارک مورد نیاز می‌توان ویزای این کشور را نیز دریافت کرد.

 

نکته قابل توجه اینکه در حال حاضر، به علت تعطیلی سفارت کانادا در ایران، کلیه فعالیت‌های این سفارت به حالت تعلیق درآمده و شهروندان ایرانی برای دریافت روادید می‌توانند از طریق نمایندگان قانونی یا شخصا به سفارت کانادا در کشورهای همسایه از جمله سفارت کانادا واقع در آنکارا، پایتخت ترکیه، مراجعه و مراحل قانونی دریافت ویزا را طی کنند. البته با توجه به اینکه مراجعه حضوری به سفارتخانه‌های کانادا در کشورهای همجوار اتلاف هزینه و زمان را در بردارد، بنابراین ثبت نام و دریافت آنلاین ویزا معقول‌ترین و کم هزینه‌ترین و نیز سریع‌ترین راه ممکن به نظر می‌رسد.

 

صور عدالت

 

انواع ویزای توریستی کانادا

ویزای کانادا

 

۱) ویزای یکبار ورود (Single Entry)

 

۲) ویزای چندبار ورود (Multiple Entry)

 

شرایط کلی برای شهروندان ایرانی متقاضی ویزای کانادا

ویزای کانادا

 

شهروندان ایرانی متقاضی دریافت ویزای توریستی کانادا باید در کلیه موارد ذیل اطمینان خاطر افسر اداره مهاجرت را جلب نمایند؛

 

تضمین خروج از خاک کانادا پس از اتمام مهلت ویزا

ارائه تضمین مالی به منظور تامین کلیه مخارج در طول مدت اقامت در خاک کانادا

ارائه تعهد مبنی بر عدم اشتغال یا تحصیل در مدت اقامت

عدم ایجاد خطر امنیتی برای دولت و شهروندان کانادا

عدم سوء پیشینه کیفری

ارائه گواهی سلامت

ارائه کلیه مدارک درخواستی از جانب افسر اداره مهاجرت

ابزارهای لازم برای درخواست ویزای آنلاین

گواهی‌نامه دارای اعتبار

پست الکترونیک (ایمیل)

دسترسی به اسکنر یا دوربین برای تهیه کپی دیجیتال از مدارک و بارگذاری آن‌ها

کارت اعتباری یا کارت پرداخت معتبر مانند ویزا (Visa)، مستر کارد (MasterCard) یا امریکن اکسپرس (American Express) جهت پرداخت هزینه درخواست ویزا بصورت آنلاین

مراحل درخواست ویزا

چنانچه برای تحصیل، کار، گردش یا ملاقات بستگان خود قصد سفر به کانادا را دارید، برای دریافت ویزا ابتدا باید به سایت ویزای الکترونیک کانادا مراجعه کرده و فرم مربوطه را کامل و دقیق پر کنید. انجام این کار تنها چند دقیقه طول خواهد کشید. از جمله اطلاعات مهم درخواست شده در فرم می‌توان به کشور صادر کننده گذرنامه متقاضی، ملیت متقاضی، شماره گذرنامه، مشخصات کامل متقاضی (نام، تاریخ تولد، محل تولد و تاریخ صدور گذرنامه). سایر اطلاعات نیز مربوط به ویژگی‌های ظاهری، تمکن مالی و اطلاعات سفر است.

 

پس از تکمیل، پرداخت هزینه و ارسال فرم باید باید ایمیل خود را مرتب چک کنید؛ زیرا چند دقیقه پس از ارسال فرم ایمیلی از طرف اداره مهاجرت کانادا برای شما ارسال می‌شود.

 

 

نکته‌ها

در زمان تکمیل فرم بهتر است تا زمان سفر خود را ذکر کنید.

 

در صورت سفر با فرزندان، ثبت مشخصات کودکان نیز در این سیستم ضروری است؛ البته امکان ثبت نام کلیه اعضای خانواده بصورت یکجا نیز وجود دارد.

 

مدت و اعتبار ویزا

ویزای الکترونیک از زمان صدور تا مدت ۵ سال دارای اعتبار است مگر در یکی از موقعیت‌های زیر:

 

الف) اتمام اعتبار گذرنامه متقاضی

 

ب) لغو اعتبار صدور ویزای الکترونیک

 

ج) تعلیق سیستم فعلی و استفاده از سیستم جدید برای ثبت نام و صدور ویزا

 

مدارک لازم برای صدور ویزای حضوری کانادا

ویزای کانادا

 

تکمیل فرم درخواست (برای دریافت این فرم‌ها می‌توان به وب‌سایت اداره مهاجرت کانادا مراجعه کرد).

گدرنامه دارای اعتبار (حداقل ۶ ماه)

دو قطعه عکس پرسنلی پشت نویسی شده (نام و سال تولد)

سند تمکن مالی مانند پرینت کارکرد حساب بانکی جهت تضمین تامین مخارج در طول مدت اقامت و هزینه بازگشت به ایران

نکته‌ها

ویزای کانادا

 

همراهان فرد متقاضی مانند همسر و فرزندان ملزم به تکمیل فرم تقاضای مجزا نیستند؛ ولی، کلیه مشخصات آن‌ها باید در لیست اصلی درج شود.

در صورت نیاز به آزمایش‌های پزشکی سه ماه به زمان بررسی و صدور ویزا افزوده می‌شود.

هزینه صدور ویزا غیر قابل استرداد بوده و می‌تواند بصورت ریالی از طریق بانک تجارت پرداخت شود.

در صورت نیاز و هرگونه مشکلی در زمان حضور در کانادا شهروندان ایرانی می‌توانند به سفارت ایران در اتاوا و انتاریو مراجعه کنند.

از تاریخ اول دسامبر سال ۲۰۱۱، والدین، پدربزرگ و مادربزرگ شهروندان کانادا می‌توانند از «سوپر ویزا» برای سفر به کانادا استفاده کنند. این ویزا تا دو سال دارای اعتبار بوده و این افراد می‌توانند بدون نیاز به درخواست مجدد ویزا، تا پایان اعتبار آن بارها به کانادا سفر کنند.

حداکثر مدت اقامت با ویزای توریستی در کانادا مدت ۶ ماه است.

از تاریخ ۱۱ دسامبر سال ۲۰۱۳، کلیه شهروندان ایرانی متقاضی ویزا ملزم به ارائه داده‌های بیومتریک از قبیل عکس و اثر انگشت هستند.

همچنین، با توجه به زمان‌بر بودن مراحل صدور ویزا توصیه می‌شود تا متقاضیان حداقل یک ماه پیش از موعد خروج (زمان سفر) اقدام به ارائه درخواست خود به همراه مدارک مورد نیاز برای صدور ویزا کنند.

 

 

مدارک لازم برای اخذ پذیرش مدرسه در کانادا

 

اسکن پاسپورت معتبر

ترجمه سه سال اخیر کارنامه تحصیلی متقاضی با فرمت pdf

یک قطعه عکس ۳.۵ در ۴.۵ (با فرمت pdf یا jpeg)

ادمیشن فی (پرداخت پس از هماهنگی با مشاورین ویزا موندیال)

آدرس و شماره تماس و کد پستی متقاضی

نام پدر و مادر متقاضی به طور کامل (برای تکمیل فرم ها مورد نیاز است)

 

 

مدارک لازم برای اخذ پذیرش کالج در کانادا

 

اسکن پاسپورت معتبر (هر مدرک به همراه ریز نمرات آن به صورت جداگانه و با فرمت pdf)

ترجمه سه سال اخیر کارنامه تحصیلی متقاضی با فرمت pdf

ترجمه شناسنامه

ادمیشن فی (پرداخت پس از هماهنگی با مشاورین ویزا موندیال)

آدرس و شماره تماس و کد پستی متقاضی

نام پدر و مادر متقاضی به طور کامل (برای تکمیل فرم ها مورد نیاز است)

 

مدارک لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی لیسانس و فوق لیسانس در کانادا

 

متقاضیان دوره لیسانس: اسکن کلیه مدارک تحصیلی و ریز نمرات دیپلم و پش دانشگاهی ترجمه شده به انگلیسی یا فرانسوی و فارسی (ترجمه بدون مهر دادگستری و خارجه مورد قبول است).

متقاضیان دوره فوق لیسانس: اسکن کلیه مدارک تحصیلی و ریز نمرات لیسانس (و فوق لیسانس در صورت وجود) ترجمه شده به انگلیسی یا فرانسوی و فارسی (ترجمه بدون مهر دادگستری و خارجه مورد قبول است)

اسکن پاسپورت معتبر (هر مدرک به همراه ریز نمرات آن به صورت جداگانه و با فرمت pdf)

رزومه به انگلیسی یا فرانسوی (با فرمت word)

مدرک زبان (اکثر دانشگاه ها از شما میخواهند که مدرک زبان را به صورت مستقیم از سنتر دریافت کنند، در این خصوص با مشاورین ویزا موندیال مشورت کنید) (با فرمت pdf)

انگیزه نامه مرتبط با رشته مورد نظر (با فرمت word)

دو یا سه توصیه نامه از اساتید(توصیه نامه ها بر اساس دانشگاه فرق میکنند. گاها دانشگاه الزام به دریافت توصیه نامه ها به صورت مستقیم از دانشگاه یا استاد دارند. در این زمینه مشاورین ویزا موندیال شما را راهنمایی میکنند.)  (با فرمت pdf)

یک قطعه عکس ۳.۵ در ۴.۵ (با فرمت pdf یا jpeg)

ادمیشن فی (پرداخت پس از هماهنگی با مشاورین ویزا موندیال)

آدرس و شماره تماس و کد پستی متقاضی

نام پدر و مادر متقاضی به طور کامل (برای تکمیل فرم ها مورد نیاز است)

ترجمه مدارک ویزای کانادا

 

مدارک تکمیلی مورد نیاز برای دوره ی دکتری یا ریسرچ در کانادا

 

علاوه بر مدارک بالا:

 

مقاله یا پروپزال (در صورت وجود یا نیاز) (با فرمت word)

فایل مقاله یا ژورنال و … (در صورت وجود)  (با فرمت pdf)

 

فرمت مدارک:

 

۱- هر مدرک در فرمت خواسته تنظیم شده و تمامی مدارک طی یک ایمیل ارسال شوند

 

۲- فایل ها به صورت لاتین نامگذاری شوند

 

۳- در تمامی مکاتبات موضوع ایمیل را دقیقا مشخص بفرمائید.

 

 

ایمیل مورد نظر برای ارسال مدارک اپلای info@visamondial.com

 

لطفا در قسمت سابجکت، نام متقاضی و هدف از ارسال مدارک را ذکر کنید.

 

در صورتی که در شروع پروسه، مدرک زبان ندارید، میتوانید با مشاور خود هماهنگی کرده و پس از شروع پرونده در مراحل بعدی مدرک زبان را به پرونده خود اضافه کنید.

 

 

روش‌های عمومی

کانادا علاوه بر سیستم آموزشی قوی این امکان را برای دانشجویان فراهم کرده است که بتوانند در این کشور اقامت داشته باشند. روش های عمومی که در همه استان ها برای متقاضیان قابل اجرا است، سه روش زیر می‌باشد. علاوه بر این سه روش، میتوانید بر اساس استانی که در آن تحصیل کرده اید امکان اقامت دائم را بررسی کنید. افزایش آمار مهاجرت فارغ التحصیلان بین المللی به کانادا

سیستم اکسپرس اینتری و فارغ التحصیلان بین المللی در کانادا

اکسپرس اینتری یک سیستم مدیریت جذب پویا است که درخواست ها را از سه مورد از مشهورترین برنامه های اقتصادی مهاجرت کانادا مدیریت می کند. این سه گروه شامل برنامه ی تجربه ی کانادایی (CEC)، برنامه ی نیروی متخصص فدرال (FSWC)، و برنامه ی نیروی فنی حرفه ای فدرال (FSTC) می شوند. افرادی که واجد شرایط یکی از این سه برنامه هستند می توانند یک پروفایل اکسپرس اینتری بسازند. با انجام این کار امتیازی تحت عنوان امتیاز CRS  به آنها تخصیص یافته و وارد بانک اطلاعاتی داوطلبین می شوند. این امتیاز بر اساس فاکتورهای مختلفی از جمله آموزش، سابقه ی کار و مهارت زبان و بسیاری از عوامل دیگر تخصیص داده می شود. داوطلبین در بانک اطلاعاتی اکسپرس اینتری بر حسب امتیازشان رتبه بندی شده و داوطلبین در رتبه های بالا دعوت نامه ی پذیرش (ITA) را برای اخذ وضعیت اقامت دائم در طول دراو های دوره ای انجام شده توسط سازمان IRCC دریافت می کنند. این برنامه ها میان دانشجویان بین المللی که از موسسات کانادایی فارغ التحصیل می شوند و قصد دارند بعد از تحصیلشان نیز در کانادا اقامت داشته باشند، شهرت دارد. مخصوصا برنامه CEC که به عنوان برنامه ای که مبتنی بر امتیاز نیست و هر فردی که شرایط برنامه را برآورده می کند می تواند بعد از یک سال کار به عنوان نیروی ماهر در کانادا واجد شرایط CEC شود، جذابیت زیادی دارد. در نتیجه فارغ التحصیلان بین المللی که یک مجوز کار پس از فارغ التحصیلی را اخذ کرده و حداقل برای یک سال در کانادا کار می کنند می توانند واجد شرایط این برنامه باشند. فارغ التحصیلان بین المللی که شرایط برنامه ی FSWC یا FSTC را نیز برآورده می کنند می توانند پروفایلی برای بانک اطلاعاتی اکسپرس اینتری از طریق آن برنامه ها ارائه نمایند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

موسسه حقوقی مهام

به کانال ما بپیوندید!!

اضافه شدن به کانال
بستن