ویزای توریستی آلمان ویزای توریستی آلمان   در خصوص مهاجرت به آلمان ۲۰۱۸ و شرایط گرفتن وکیل مهاجرت چگونه است ؟ شرایط اخذ ویزای توریستی آلمان و قوانین و راههای مهاجرت به آلمان از طریق ویزای توریستی آلمان چگونه است ؟ قوانین ویزای توریستی آلمان و راههای اخذ اقامت آلمان و راههای مهاجرت توریستی به آلمان […]
" />

ویزای توریستی آلمان

ویزای توریستی آلمان

ویزای توریستی آلمان   در خصوص مهاجرت به آلمان ۲۰۱۸ و شرایط گرفتن وکیل مهاجرت چگونه است ؟ شرایط اخذ ویزای توریستی آلمان و قوانین و راههای مهاجرت به آلمان از طریق ویزای توریستی آلمان چگونه است ؟ قوانین ویزای توریستی آلمان و راههای اخذ اقامت آلمان و راههای مهاجرت توریستی به آلمان چگونه است ؟ مدراک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی آلمان چه مدارکی است ؟ چگونه می توان وقت سفارت فوری آلمان گرفت ؟ فرم ویزای آلمان را چگونه باید پر کرد ؟ ویزای نوع D آلمان کدام است ؟چگونه میتوان جهت اخذ ویزای شنگن اقدام کرد ؟ آیا سفر توریستی به آلمان امکان پذیر است ؟ همواره می توانید با تماس موسسه حقوقی مهام حاصل نموده و به صورت تلفنی و رایگان مشاوره تخصصی دریافت نمایید .

برای ویزای توریستی آلمانشما نیاز به مدارک خواهید داشت که به سفارت آلمان ارئه نمایید . از جمله این موارد می توان به موارد ذیل اشاره نمود :

۱٫فرم در خواست ویزای توریستی آلمان که به صورت کامل و دقیق توسط خود شخص به زبان آلمانی تنظیم شده باشد .

۲قطعه عکس رنگی و جدید از متقاضی ویزای توریستی آلماندر اندازه ۳٫۵*۴٫۵سانتی متر

۳٫گذرنامه معتبر که دارای حداقل ۳ ماه از اعتبار آن باقی باشد و دارای حداقل دو صفحه خالی

۴٫فتوکپی از پاسپورت ( صفحه اصلی + صفحات استیکر دار)

۵٫مدارک کاری و اشتغال فرد متقاضی ویزای توریستی آلمان

۶٫ترجمه آلمانی گواهی اشتغال

۷٫ارائه بیمه مسافرتی با ساپورت ۳۰٫۰۰۰ یورو فرد متقاضی ویزای توریستی آلمان

۸٫رزرو هتل ( تأیید آنلاین هتل معتبر نخواهد بود )

۹٫بلیط مسافرتی ( بلیط باید قطعی باشد . رزرو رفت و برگشت ) فرد متقاضی ویزای توریستی  آلمان  ۱۰٫ارائه تمکن مالی برای ویزای توریستی کشور آلمان

۱۱٫ متقاضیان ویزای توریستی  آلمان  در صورت عدم ارائه مورد فوق الذکر باید یک دعوت نامه ارائه نمایند .

۱۲٫برای افراد غیر رشید می بایست اجازه نامه محضری از والدین کسب نموده و ترجمه آلمانی داشته باشد .

هزینه رسیدگی به درخواست ویزای توریستی آلمان  ( ۶۷ یورو، کودکان ۶ الی ۲۴ سال: ۵۳ یورو و کودکان زیر ۶ سال: رایگان) هزینه رسیدگی به درخواست ویزا می بایست به یورو پرداخت شود. الزم به ذکر است وجه پرداخت شده در صورت رد درخواست، مسترد نمی شود.

در خصوص ویزای توریستی آلمان  می توان بیان نمود که سفارت این حق را برای خود محفوظ میداند که در موارد خاص، عالوه بر مدارک فوق، مدارک دیگری را نیز از متقاضی مطالبه نموده و/یا متقاضی را برای انجام مصاحبه تکمیلی به سفارت دعوت نماید. خواهشمند است اگر خواهان اخذ ویزای توریستی آلمان  می باشید به غیر از مواردی که از شما مواکدا خواسته میشود، اسناد و دعوتنامه اصل و همچنین فکس و یا دیگر مدارک خود را برای سفارت ارسال ننمائید. کلیه مدارک فوق الذکر می بایست شخصا توسط متقاضی ویزای توریستی کشور آلمان  هنگام درخواست ویزا ارائه گردند.

درخواست های ویزای توریستی کشور آلمان  می بایست حداقل ۴۱ روز پیش از تاریخ پیش بینی شده سفر ارائه شوند. صدور ویزا، تضمین کننده اجازه ورود به قلمرو جمهوری آلمان نمی باشد. چنانچه هنگام گذر از مرز دالیلی مبنی بر عدم پذیرش (اخراج) بوجود آید، امکان ابطال ویزا و عدم اجازه ورود وجود خواهد داشت. صدور ویزا به منزله مجوزی برای انجام کار و کسب درآمد به غیر از در چارچوب سفر های تجاری نمی باشد.

 

شما عزیزانی که متقاضی اخذ ویزای توریستی کشور آلمان می باشید و به دنبال اخذ ویزای توریستی آلمان هستید می توانید با موسسه حقوقی ملک پور همکار مشاوره ای ام آی ای اتریش و شعبه مرکزی وین در اتریش بصورت مستقیم تماس حاصل نموده و در خصوص قوانین اخذ ویزای توریستی کشور آلمان و مهاجرت به آلمان و اخذ اقامت آلمان به صورت رایگان مشاوره ی تخصصی دریافت نمایید .

الگوی چیدمان مدارک برای سفارت جهت ویزای توریستی کشور آلمان

۱٫پاسپورت

۲٫فرم در خواست + عکس فرد متقاضی ویزای توریستی کشور آلمان

۳٫کپی بلیط فرد متقاضی ویزای توریستی کشور آلمان

۴٫رزرو هتل فرد متقاضی ویزای توریستی کشور آلمان

۵٫دعوتنامه

۶٫ریز پرینت تمکن مالی فرد متقاضی ویزای توریستی آلمان

۷٫گواهی تمکن مالی برای ویزای توریستی آلمان

۸٫فیش حقوقی ( در صورت وجود )

۹٫گواهی اشتغال در صورت اشتغال به کار

گواهی ثبت شرکت/ پروانه کسب، پروانه مطب

۱۱٫اسناد ملکی

۱۲٫شناسنامه

۱۳٫سایر موارد

۱۴٫کپی از بیمه نامه مسافرتی

راهنمای تکمیل فرم ویزای توریستی کشور آلمان

فهرست بیمه های ایرانی مورد قبول سفارت آلمان در تهران :

آسیا – البرز – سامان – پارسیان – کار آفرین – ایران – پاسارگاد – دانا – رازی – توسعه – معلم – سینا –  ملت – نوین – میهن

آرمان – ما – کوثر .

شرایط عکس فرم روادید  در  ویزای توریستی آلمان

*عرض ۳۵ میلی متر و طول آن ۴۵ میلی متر

*چشم ها بالاتر از از خط میانی عکس باشد

*سر دقیقا در میان عکس باشد

*فاصله دو چشم ۸ میلی متر باشد

آدرس سفارت آلمان :

نشانی سفارت جمهوری فدرال آلمان  برای ویزای توریستی آلمان

ایران-تهران

خیابان فردوسی- شماره ۳۲۴-۳۲۰

کدپستی: ۱۱۳۶۵

صندوق پستی: ۱۷۹-۱۱۳۶۵

ساعات کار سفارت جهت اخذ ویزای توریستی آلمان

روزهای یک شنبه، چهار شنبه و پنج شنبه، ازساعت ۷/۰۰ تا ۱۵/۳۰

روزهای دوشنبه و سه شنبه از ساعت ۷/۰۰ تا ۱۶/۰۰

ساعات کار سفارت برای ویزای توریستی آلمان  در ماه های جولای و آگوست: یک شنبه تا پنج شنبه، از ساعت ۷/۰۰ تا ۱۴/۳۰

سفارت در روزهای جمعه و شنبه تعطیل است.

ساعات کار بخش تأیید مدارک: یک شنبه تا پنج شنبه، از ساعت ۷/۳۰ تا ۱۰/۳۰ (با تعیین وقت قبلی )

ویزای توریستی آلمان

ویزای تجاری آمان

پناهندگی در آلمان

ویزای درمانی آلمان

ثبت شرکت در آلمان

مهاجرت به المان

 

 

 

 

 

 

 

 

 

موسسه حقوقی مهام

به کانال ما بپیوندید!!

اضافه شدن به کانال
بستن