مهاجرت کاری و شرایط اخذ ویزای کار در لهستان

یکی از راه های مهاجرت به لهستان از طریق کار در لهستان می باشد، که پس از اخذ اقامت لهستان از طریق کار نسبت به اخذ تابعیت یا شهروندی لهستان میتوانند اقدام کنند، البته شایان ذکر است این روش یکی از روش های مهاجرت به لهستان می باشد روش های دیگر نظیر اخذ ویزای تحصیلی جهت مهاجرت تحصیلی در لهستان و سرمایه گذاری در لهستان نیز وجود دارند. تابعیت لهستان از طریق تولد فرزند در لهستان در این کشور وجود ندارد. جهت اطلاع از شرایط مهاجرت، شرایط اقامت از طریق کار یا تخصص، حقوق کار در لهستان، هزینه زندگی در لهستان و شرایط ویزای کار به لهستان و میتوانید با موسسات مهاجرت به ایتالیا مراجعه کنید.

 

ویزای کار در لهستان

لهستان کشوری در اروپای شرقی که با کشورهای آلمان، جمهوری چک، اسلواکی، لیتوانی، بلاروس و اوکراین همسایگی دارد. این کشور طولانی ترین مرز را با کشورهای چک و اسلواکی و کوتاهترین مرز مشترک را با آلمان دارد. لهستان از کشورهای اتحادیه اروپا و عضو پیمان شینگن است. پایتخت این کشور شهر ورشو و دارای جمعیتی بالغ بر سی و هشت میلیون و پانصد هزار نفر می باشد. از شهر های مهم آن می توان به کراکوف، ووچ، وروتسلوا و … اشاره کرد. لهستان دارای آب و هوایی بسیار سرد و طاقت فرسا در زمستان ها و هوایی نسبتا معتدل در تابستان ها است. زبان رسمی مردم این کشور لهستانی و اکثریت آنان مسیحی می باشند.  از مهمترین صنایع این کشور می توان به ماشین آلات صنعتی، مواد غذایی، تولیدات کارخانه ای، منسوجات، ماشین سازی، کشتی سازی، مواد شیمیایی اشاره کرد که بیشتر  به کشورهای انگلستان، جمهوری چک، ایتالیا، روسیه و … وارد می شود. واحد پول کشور لهستان “زلوتی” است و هنوز به یورو واحد پول اکثر کشورهای اتحادیه اروپا تبدیل نشده است.

 

شرایط کاریابی در کشور لهستان:

حداقل مدرک تحصیلی شما جهت اقدام جهت ویزای کار لهستان مدرک کارشناسی می باشد. برای داشتن کار تمام وقت بایستی پیشنهاد شغلی از کارفرمایی که دارای شرکت معتبری در کشور لهستان است داشته باشید. پروسه به این شکل است که باید آگهی دعوت به کار به مدت سه ماه در کشور لهستان درج گردد و اگر کسی متقاضی شغل مطرح شده نبود بار دیگر این آگهی در اتحادیه اروپا برای سه ماه تکرار شود. این روش جهت دریافت کار در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا مرسوم است. حال اگر شخص متقاضی موفق به دریافت این دعوت نامه گردد بایستی قرار داد کاری (طبق قانون کار) با کارفرمای خود منعقد کرده و سپس این قرارداد به اداره کار محلی فرستاده شود. از دیگر مدارک لازم جهت ارائه به کنسولگری لهستان در کشور مورد نظر فرد، می توان به ارائه پاسپورت، ترجمه مدارک مقاطع تحصیلی ، ترجمه سوابق کاری و نامه عدم سوپیشینه و… اشاره کرد.

 

مشخص شدن اعطای ویزا از طرف سفارت به متقاضی مدت زمانی حدود یک تا دو ماه به طول می انجامد. دقت داشته باشید که یافتن شغل به این روش برای افراد خارج از اتحادیه اروپا امری بسیار سخت و دشوار می باشد. پیشنهاد ما در موسسه حقوقی توسعه گران مهر برای شما متقاضی عزیز، روشی دیگر چون ویزای تحصیلی لهستان جهت ورود به این کشور است. همیشه یکی از بهترین راه های ورود به یک کشور مدرن و استفاده از امکانات آن استفاده از ویزای تحصیلی و شرایط تحصیل در آن کشور است. گاها افراد تحصیل در کشورهای رایگان را در اولویت ذهنی خود دارند تا کشوری چون لهستان که شامل پرداخت هزینه میشود که در این صورت پیشنهاد ما تحصیل در کشورهایی چون اتریش، آلمان و یا استفاده از بورسیه تحصیلی کشور ایتالیا است. حال شما با حضور در این کشور و اجازه کار پاره وقت، نیمه وقت یا کار دانشجویی ۲۰ ساعت در هفته بواسطه تحصیل، می توانید با جستجو در آگهی های اعلام شده به کار مورد نیاز خود دست یابید و ویزای خود را تبدیل نمایید.

 

شایان ذکر است لهستان کشوریست که جهت یافتن کار دشواریهای خاص خود را دارد و با توجه به بیکاری جوانان در این کشور و رقابت در یافتن شغل مناسب، فرد جویای کار با داشتن شرایطی می تواند از شانس بالاتری در دریافت کار بهره مند شود. دانستن زبان رسمی این کشور، داشتن تجربه کاری، آشنایی به مهارت های It، تحصیل در رشته هایی چون علوم کامپیوتر، امور مالی، مدیریت گردشگری در اخذ کار در لهستان توسط کارگران خارجی بسیار موثر خواهد بود.

 

چند نمونه از سایت های روزنامه های کاریابی و سایت های کاریابی لهستان عبارتند از:

 

monsterpolska.pl

stepstone.pl

dlastudenta.pl

kariera.pl