" />

مهاجرت به فرانسه

مهاجرت به فرانسه

شرایط مهاجرت به فرانسه ۲۰۱۸ چگونه می باشد؟ آخرین قوانین ۲۰۱۸ مهاجرت به فرانسه ،شرایط اخذ مهاجرت به فرانسه ،راه های مهاجرت به فرانسه ،مهاجرت تحصیلی به فرانسه ،شرایط مهاجرت تحصیلی به فرانسه ،مهاجرت کاری به فرانسه ،شرایط مهاجرت کاری به فرانسه ،مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت به فرانسه ،شرایط اخذ مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت به فرانسه ،مهاجرت از طریق ازدواج و نامزدی به فرانسه ،شرایط اخذ مهاجرت از طریق ازذواج و نامزدی به فرانسه ،مهاجرت توریستی به فرانسه ،شرایط اخذ مهاجرت توریستی به فرانسه ،مهاجرت از طریق پناهندگی به فرانسه ،شرایط اخذ مهاجرت از طریق پناهندگی به فرانسه ، را توسط وکیل مهاجرت برای شما شرح داده ایم ، با ما همراه باشید …

 

آیا قصد مهاجرت به فرانسه را دارید ؟ایا تمایل دارید از طریق تحصیل به کشور فرانسه مهاجرت کنید ؟ایا از شرایط تحصیل در مقاطع مختلف کشور فرانسه مطلع هستید ؟ایا تمایل دارید از شرایط مهاجرت کاری به کشور فرانسه مطلع شوید ؟ایا تمایل دارید از طریق ویزای ازدواج و نامزدی به کشور فرانسه مهاجرت کنید؟ایا تمایل دارید از شرایط ویزای توریستی فرانسه اطلاعاتی را کسب کنید ؟ایا تمایل دارید از شرایط مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت به کشور فرانسه مطلع شوید؟

 

همان طور که مطلع هستید افرادی که تمایل مهاجرت به فرانسه دارند میتوانند یکی از طرق ذیل را برای مهاجرت به فرانسه انتخاب کنند:

مهاجرت تحصیلی به کشور فرانسه

 

مهاجرت کاری به کشور فرانسه

 

مهاجرت از طریق ثبت شرکت و سرمایه گذاری به کشور فرانسه

 

مهاجرت از طریق اخذ ویزای نامزدی و ازدواج به کشور فرانسه

 

مهاجرت از طریق اخذ ویزای توریستی به فرانسه

 

مهاجرت از طریق پناهندگی به کشور فرانسه

 

حال که با انواع شرایط مهاجرت به کشور فرانسه اشنا شده ایید نیاز هست که هر یک از شرایط مهاجرت به کشور فرانسه را خدمت شما به صورت جامع و کامل توضیح بدهیم تا افراد متقاضی مهاجرت به کشور فرانسه با مطالع این مقاله اطلاعات جامع و کاملی در زمینه مهاجرت به کشور فرانسه کسب کنند

 

مهاجرت تحصیلی به کشور فرانسه

در حال حاضر افرادی که قصد مهاجرت از طریق تحصیل را دارند میتواند کشور فرانسه را با توجه به شرایط بسیار مناسبی که دارد انتخاب کنند که معمولا نظام تحصیلی کشور فرانسه به سه دسته تقسیم بندی می شود که این تقسیم بندی مقاطع تحصیلی در کشور فرانسه عبارتند از

 

تحصیل در مقطع لیسانس در کشور فرانسه

 

تحصیل در مقطع فوق لیسانس در کشور فرانسه

 

تحصیل در مقطع دکترا در کشور فرانسه

 

تحصیل در مقطع لیسانس در کشور فرانسه

 

به طور معمولا در تمامی کشورها از جمله کشور فرانسه افرادی که قصد تحصیل در مقطع لیسانس در کشور فرانسه را دارند    بدو امر باید مدرک دیپلم ۱۲ ساله را داشته باشند و در کنار داشتن مدرک دیپلم ۱۲ ساله باید به زبان ب۲ فرانسوی مسلط باشند و همچنین لازم به ذکر است که دانشجویانی که در مقطع لیسانس در کشور فرانسه در حال تحصیل هستند اجازه کار کردن بین ۱۰ تا ۲۰ ساعت در هفته را خواهند داشت

 

تحصیل در مقطع فوق لیسانس در کشور فرانسه

معمولا افرادی که مقطع تحصیلی لیسانس را به پایان رسانده اند میتوانند در مقطع فوق لیسانس در کشور فرانسه مشغول به تحصیل شوند و امکان این بتوانند به هر دو زبان فرانسوی و انگلیسی در مقطع فوق لیسانس در کشور فرانسه تحصیل کنند وجود دارد و همچنین لازم به ذکر است که دانشجویانی که در مقطع فوق لیسانس در کشور فرانسه در حال تحصیل هستند اجازه کار کردن بین ۲۰ تا ۳۰ ساعت در هفته را خواهند داشت

 

تحصیل در مقطع دکترا در کشور فرانسه

افرادی که قصد تحصیل در مقطع دکترا در فرانسه دارند باید این نکته را در نظر بگیرند که جهت پذیرش در مقطع دکترا نیاز به ارائه تاییدیه از سمت استاد راهنما را خواهند داشت که معمولا اخذ این تاییدیه از خارج از کشور فرانسه کار بسیار مشکلی میباشد و پیشنهاد ما به افرادی که قصد تحصیل در مقطع دکترا در کشور فرانسه را دارند این است که در بدو امر جهت تحصیل در مقطع فوق لیسانس در کشور فرانسه اقدام کنند و بعد از اتمام مقطع فوق لیسانس جهت اخذ پذیرش مستقیم در مقطع دکترا اقدام کنند و همچنین لازم به ذکر که افرادی که در مقطع دکترا در کشور فرانسه در حال تحصیل هستند اجازه کارکردن بین ۳۰تا ۴۰ ساعت در هفته را خواهند داشت

 

مهاجرت کاری به کشور فرانسه

برطبق قوانین اتحادیه اروپا از جمله کشور فرانسه افرادی که تمایل دارند از طریق مهاجرت کاری برای اخذ اقامت کشور فرانسه اقدام کنند نیازمند دعوت نامه از سمت کارفرما هستند و برای اینکه یک کارفرما بتواند برای شخص متقاضی کار در فرانسه دعوت نامه کاری ارسال کند باید کار مورد نظر را به مدت سه ماه در کشور فرانسه اگهی کند و اگر شخصی برای کار مورد نظر پیدا نشود به مدت ۳ ماه در اتحادیه اروپا اگهی را تمدید مینماید و اگر باز هم شخصی برای ان کار مورد نظر پیدا نشود این امکان برای شخص متقاضی کار در فرانسه ایجاد میشود که از طریق اخذ دعوت نامه کاری وارد فرانسه شوند و از طریق اقامت کاری بعد از طی یک پروسه سه تا پنج ساله به تابعیت کشور فرانسه دست پیدا کنند

 

مهاجرت از طریق ویزای ازدواج و نامزدی به فرانسه

به طور کلی افرادی که قصد مهاجرت به فرانسه از طریق اخذ ویزای نامزدی و ازدواج را دارند باید این نکنه را در نظر بگیرند که جهت مهاجرت از طریق اخذ ویزای ازدواج و نامزدی باید یک نفر را در کشور فرانسه داشته باشند و باید این شخص حتما به تابعیت کشور فرانسه هم دست پیدا کرده باشد و همچنین بتواند از نظر مالی هم شخصی که قصد مهاجرت از طریق اخذ ویزای ازدواج و نامزدی را دارد حمایت کند و حداقل زمان مورد نیاز برای این حمایت مالی یک سال می باشد

 

مهاجرت از طریق ویزای سرمایه گذاری و ثبت شرکت به فرانسه

هر ساله افراد بسیار زیادی قصد مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت را دارند که کشور فرانسه با توجه به شرایط بسیار مناسبی که دارد میتواند یکی از بهترین گزینه ها برای افراد متقاضی مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت باشد

 

انواع روش های سرمایه گذاری و ثبت شرکت در فرانسه

۱-افراد که قصد سرمایه گذاری و ثبت شرکت در فرانسه را دارند میتوانند از طریق اخذ ویزای تجاری کشور فرانسه اقدام کنند و امکان این برای شخص وجود دارد که در تردد بین کشور فرانسه و کشور خودش باشد و تنها نکته ایی که افراد باید در نظر بگیرند این است که حتما باید از اتباع فرانسوی افرادی را استخدام کنند و ماهیانه بین ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ یورو حقوق پرداخت نمایند

 

۲-نوع دومی که افراد میتوانند از طریق ویزاهای سرمایه گذاری و ثبت شرکت اقدام کنند خرید شغل در فرانسه میباشد و معمولا هزینه خرید این شغل بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار یورو می باشد و معمولا برای این که این خرید شغل میسر بشود نیاز هست که در بدو امر شخص متقاضی به صورت توریستی سفری را به کشور فرانسه داشته باشد

 

سفر دیداری از طریق ویزای توریستی به فرانسه

معمولا افرادی که تمایل دارند از کشور فرانسه دیدار کنند و یا اقوامی را در کشور فرانسه دارند میتوانند از طریق ویزای توریستی اقدام کنند و همچنین لازم به ذکر است که افراد میتوانند با ویزای توریستی وارد خاک فرانسه بشوند ولی در داخل کشور فرانسه نسبت به تغییر نوع ویزای خود امکان اقدام ندارند و باید جهت تغییر ویزا مجددا به کشور خود بازگردند .

 

مهاجرت از طریق پناهندگی به فرانسه

معمولا هر ساله افراد بسیار زیادی تمایل دارند که از طریق پناهندگی به کشور فرانسه مهاجرت کنند که توصیه ما به این افراد این است که با توجه به خطرناک بودن پروسه پناهندگی از این کار خود داری کرده و به دنبال بهترین و مناسب ترین راه برای مهاجرت به فرانسه باشند