دعوتنامه آلمان معمولا برای سفر به کشورهای دیگر گاهی از سوی بستگان و یا افراد دیگر دعوتنامه ارسال می شود، دعوتنامه آلمان نیز به منظور سفر به این کشور از سوی خویشاوندان و یا اشخاص دیگر به منظور انجام کاری خاص انجام می گیرد، دعوتنامه آلمان و کشورهای دیگر در واقع اخذ ویزا را تسهیل […]
" />

دعوتنامه آلمان

دعوتنامه آلمان

معمولا برای سفر به کشورهای دیگر گاهی از سوی بستگان و یا افراد دیگر دعوتنامه ارسال می شود، دعوتنامه آلمان نیز به منظور سفر به این کشور از سوی خویشاوندان و یا اشخاص دیگر به منظور انجام کاری خاص انجام می گیرد، دعوتنامه آلمان و کشورهای دیگر در واقع اخذ ویزا را تسهیل می کنند و از ارائه مدارک بیشتر جلوگیری خواهد کرد، دعوتنامه آلمان انواع مختلفی دارد که از مهم ترین دعوتنامه های آلمان می توانیم به دعوتنامه آلمان برای سفر توریستی، دعوتنامه آلمان برای تجارت، دعوتنامه آلمان برای نمایشگاه و دعوتنامه آلمان برای کار اشاره کنیم، در این مقاله سعی داریم شما را بیشتر با دعوتنامه آلمان و انواع آن آشنا کنیم، همراه ما باشید.

دعوتنامه چیست؟

قبل از پرداختن به دعوتنامه آلمان، ابتدا به تعریف خود دعوتنامه جهت آشنایی بیشتر با آن خواهیم پرداخت، دعوتنامه در واقع نامه ای است که از طرف آشنایان و بستگان در یک کشور خارجی برای دعوت شخصی یا اشخاصی از آشنایان برای سفر به آن کشور ارسال می شود، گاهی اوقات دعوتنامه ها از طرف ارگان ها، سازمان ها و یا شرکت های جهت دعوت افرادی خاص به منظور شرکت در همایش، بازدید، تجارت و … انجام می گیرد.

به طور کلی می توانیم بگوییم که دعوتنامه ها می توانند درموضوعات مختلف و به هر دلیلی باشند، اما مهم ترین دعوتنامه ها، دعوتنامه های توریستی، تجاری، کاری، پزشکی و نمایشگاهی می باشند، نوع دعوتنامه ای که از سوی بستگان و یا شرکت ها ارسال می شود و در آن توضیحات دقیقی منطبق بر قوانین کشورها درج می گردد می تواند در روند صدور ویزای آلمان شما تاثیرگذار باشد، دعوتنامه آلمان نیز شرایط خاص خود را دارد.

دعوتنامه آلمان

برای سفر به کشور آلمان نیز داشتن دعوتنامه آلمان الزامی است، برای ارسال دعوتنامه آلمان از سوی خانواده، آشنایان و شرکت ها نیز قوانین خاصی وجود دارد که باید این قوانین رعایت شود تا دعوتنامه معتبر باشد و در روند صدور ویزا تاثیر داشته باشد، دعوتنامه آلمان نیز می تواند در زمینه های مختلفی ارسال شود، از مهم ترین این دعوتنامه ها که معمولا بیشتر صادر می شود می توانیم به دعوتنامه های تجاری، توریستی و نمایشگاهی اشاره کنیم، دعوتنامه آلمان در دو قالب رسمی و غیر رسمی می تواند باشد، همان طور که مشخص است دعوتنامه رسمی به مراتب تاثیر بیشتری در روند تسهیل ویزا نسبت به دعوتنامه غیر رسمی خواهد داشت.

دعوتنامه رسمی (تعهد نامه)

این نوع دعوتنامه از سوی اشخاص حقوقی یا حقیقی می تواند ارسال شود، طبق دعوتنامه یا تعهد رسمی تعهد می شود که ضمانت مالی هزینه های زندگی شخص دعوت شده در مدت حضور در آن کشور بر عهده شخص دعوت کننده می باشد، با این اقدام که ثابت کردن شرایط مناسب اقتصادی برای اقامت و سفر طبق ماده ۵ بند ۱ الزامی است را میسر می کند.

درواقع طبق این دعوتنامه آلمان شخص دعوت کننده، تمامی هزینه های زندگی و حتی بازگشت شخص مسافر و دعوت شده را برعهده می گیرد.

این تعهدنامه برای دعوتنامه آلمان که Verpflichtungserklärung نام دارد، شرایط خاصی را دارا می باشد که باید آن شراط از سوی فرد دعوت کننده به کشور آلمان رعایت شود، در شرایط خاصی نیز این تعهدنامه می تواند شامل فرد دعوت شونده شود، اگر شخص دعوت شونده نه با اختیار بلکه با اجبار از کشور آلمان دیپورت شود باید هزینه های آن نیز پرداخت شود، همچنین در شرایطی که فرد بخواهد پناهنده شود نیز تامین هزینه ها از زمان ورود به مدت پنج سال اعتبار خواهد داشت.

اهمیت ارائه Verpflichtungserklärung دراخذ ویزای آلمان

نکته ای که در اینجا باید بدان توجه شود این است که، ارائه دعوتنامه آلمان و در واقع تعهدنامه Verpflichtungserklärung به معنای این نیست که به طور قطع با صدور ویزای شما برای سفر به کشور آلمان موافقت خواهد شد، اهمیت دعوتنامه آلمان در این است که روند صدور ویزای آلمان و وقت سفارت آلمان را برای شما تسهیل خواهد کرد و برای مثال شما با یک دعوتنامه رسمی نیاز به این ندارید که ثابت کنید از لحاظ مالی توانایی تامین هزینه های خود را در مدت اقامت در آلمان دارید.

مدت زمان دعوتنامه

اعتبار دعوتنامه های رسمی از زمان صدور تا شش ماه می باشد، اگر شما قصد دارید با دعوتنامه آلمان به این کشور سفر کنید و با آن برای ۲ سال اقامت داشته باشید و اگر در دعوتنامه آلمان شما فقط ۹۰ روز اعتبار برای مدت شش ماه وجود دارد، از آن جا که در واقع هزینه ۹۰ روز تضمین شده است، باید برای روزهای باقی مانده از مدارک دیگری برای تضمین تامین هزینه ها استفاده کنید تا روادید به مدت دو سال صادر شود، به همین منظور می توانید از حساب های مالی سه ماه گذشته خود استفاده کنید که نشان خواهد داد شما جهت تامین هزینه زندگی در مدت زمان باقی مانده تمکن مالی دارید.

روادید چند ساله با یک دعوتنامه

اگر دعوتنامه آلمان یا همان دعوتنامه رسمی آلمان برای شما صادر شده باشد، می توانید با همان دعوتنامه برای چند سال درخواست ویزا کنید، به همین منظور شخص دعوت کننده از شما، باید به اداره امور اتباع خارجی مراجعه کند و اعلام کند که اقامت شما برای مدت طولانی ۱ تا ۴ سال می باشد، بدین ترتیب درخواست می کند که در دعوتنامه آلمان آن مدت درج شود، بدین ترتیب تضمین مالی شما برای اقامت طولانی تر وجود خواهد داشت.

اما ممکن است اداره امور اتباع خارجی طبق تشخیص و قوانین داخلی دعوتنامه رسمی را برای مدت زمان کم تری به عنوان تضمین کننده هزینه های زندگی در مدت اقامت، قبول کند، در این صورت است که شخص متقاضی سفر باید مدارک دیگری را که جهت نشان دادن توانایی مالی در جهت تمکن مالی است را ارائه دهد و همان طور که گفته شد ارائه مدرک حساب های مالی سه یا شش ماه گذشته جهت تمکن مالی می تواند کافی باشد.

دعوتنامه غیر رسمی برای سفر به آلمان

دعوتنامه آلمان علاوه بر این که رسمی است می تواند غیر رسمی نیز باشد، در اینجا تایید و ثبت امضا لازم نیست، معمولا دعوتنامه غیررسمی به منظور صدور روادید و سفر به آلمان جهت دیدار خانواده، دوستان و آشنایان می باشد، در این دعوتنامه غیر رسمی باید مشخصات دعوت کنند و دعوت شونده و همچنین مدت زمان سفر و هدف سفر درج شود، دعوتنامه باید به زبان آلمانی صادر شود. دعوتنامه آلمان که به صورت غیر رسمی است می تواند تایپ شده باشد و یا به صورت دستنویس ارائه شود، شخص دعوت کننده که اعضای خانواده یا دوستان و آشنایان را دعوت کرده است باید آن را شخصاً امضا کند.

شرط فرد دعوت کننده

شخصی که بستگان و آشنایان خود را به آلمان دعوت می کند باید از شرایط خاصی برخوردار باشد، این شرایط می تواند از نظر اقامتی و یا توانایی تامین هزینه ها باشد.

شرایط اقامت

از نظر اقامتی شخص دعوت کنند باید اقامت دائم آلمان به نام Niederlassungserlaubnis را داشته باشد، داشتن اقامت موقت آلمان Aufenthaltserlaubnis نیز برای ارسال دعوتنامه آلمانی کافی است، با کارت آبی اتحادیه اروپا Blaue Karte EU نیز می توان برای بستگان و آشنایان دعوتنامه فرستاد، اما کسانی که وضعیت دولدونگ Duldung دارند نمی توانند دعوتنامه آلمان ارسال کنند.

شرایط مالی

برای این که وضعیت مالی شخص دعوت کننده برای ارسال دعوتنامه آلمان مشخص شود دو حالت وجود دارد، یکی در آمد خالص کافی Nettoeinkommen است و دیگری هم وثیقه Sicherheitsleistung برای گذاشتن است، با دادن این مدارک اداره مرتبط وضعیت مالی شما را جهت تضمین هزینه های شخص دعوت شده خواهد سنجید، وثیقه تا زمان خروج فرد دعوت شده به آلمان بلوکه خواهد شد و زمانی که شخص دعوت شده از آلمان خارج می شود، از طریق پاسپورت و تایید خروج، وثیقه دعوت کننده آزاد خواهد شد. در مورد در آمد خالص نیز باید گفته شود که برای هر نفر دعوت شده در حدود ۲۹۱ یورو در نظر گرفته می شود که البته می تواند از ایالتی به ایالتی دیگر با توجه به شرایط و هزینه های جاری و البته قوانین کشور آلمان متفاوت باشد.

انواع دعوتنامه آلمان

دعوتنامه آلمان می تواند انواع مختلفی داشته باشد و ممکن است از سوی اشخاص حقیقی یا حقوقی ارسال شده باشد از بستگان، آشنایان و… می توانیم به عنوان اشخاص حقیقی نام ببریم و از اشخاص حقوقی می توانیم به شرکت ها و سازمان ها اشاره کنیم، به طور کلی می توانیم از دعوتنامه آلمان به دعوتنامه های توریستی، دعوتنامه های تجاری و کاری، دعوتنامه های پزشکی و نمایشگاهی اشاره کنیم.

دعوتنامه توریستی آلمان

یکی از رایج ترین دعوتنامه هایی که به عنوان دعوتنامه آلمان ارسال می شود دعوتنامه توریستی آلمان و یا دعوتنامه برای دیدار اقوام و آشنایان است، این دعوتنامه به طور معمول از سوی اقوام و آشنایان ارسال می شود، این دعوتنامه می تواند به صورت رسمی و یا غیر رسمی باشد و در صورتی که رسمی باشد باید شخص دعوت کننده تامین هزینه های شما را در طول اقامت بر عهده بگیرد و در واقع آن را با ارائه تعهدنامه ای تضمین کرده باشد، سفارت آلمان در دعوتنامه ارسالی از سوی خویشان و بستگان ابتدا بررسی می کند که بین دعوت کننده و و دعوت شونده رابطه خانوادگی و فامیلی وجود داشته باشد، اثبات رابطه خانوادگی معمولا به وسیله ارائه گواهی تولد و یا شناسنامه و یا سایر مدارک فهمیده می شود، برای مثال برای اثبات رابطه خواهری و برداری از روی اسم والدین در شناسنامه ها یا گواهی تولد به رابطه خانوادگی آن ها پی برده می شود.

دعوتنامه تجاری آلمان

از دیگر دعوتنامه های آلمان می توانیم به دعوتنامه تجاری آلمان اشاره کنیم، دعوتنامه تجاری معمولا برای کارهای تجاری بین شرکت ها، خرید و فروش و … ارسال می شود، در دعوتنامه تجاری باید به صورت دقیق هدف از مسافرت و طول مدت زمان آن مشخص باشد، اگر تامین هزینه های سفر تجاری فرد دعوت شده برعهده دعوت کنندگان باشد، باید طبق قانون اقامت آلمان در بندهای ۶۶ الی ۶۸ به صورت رسمی در دعوتنامه ذکر شود.

اصل و کپی دعوتنامه باید به هنگام مراجعه به سفارت تحویل داده شود، نکته ای که باید به آن توجه شود این است که اگر دعوتنامه آلمان تجاری باشد، هیچکدام از بستگان و اعضای خانواده شخص دعوت شده نمی توانند از آن برای درخواست ویزای آلمان استفاده کنند.

دعوتنامه نمایشگاهی آلمان

به طور معمول در کشور آلمان سالیانه نمایشگاه های زیادی که جنبه بین المللی دارد برگزار می شود، نمایشگا های اتومبیل، نمایشگاه های فرش، غذاهای ارگانیک، نمایشگاه ها مد و جواهرات، ساختمان و سخت افزار و… از این نوع نمایشگاه ها هستند و معمولا برگزارکنندگان نمایشگاه ها برای شرکت افراد و شرکت ها به این نمایشگاه ها دعوتنامه نمایشگاهی آلمان را ارسال می کنند که بسیار شبیه به دعوتنامه تجاری می باشد و در ارسال آن هم باید قوانین کشور آلمان به صورت دقیق رعایت شود و اهداف و مدت زمان نمایشگاه به صورت دقیق درج شوند.

دعوتنامه کاری آلمان

دعوتنامه کاری آلمان نیز از انواع دعوتنامه آلمان می باشد، امکان دارد کارفرمایی با توجه به سوابق و مدارک شغلی و تحصیلی شما و با توجه به مسلط بودن شما در زبان دوم شما را مورد توجه قرار دهد و برای شما دعوتنامه کاری جهت استخدام در کشور آلمان ارسال کند، البته دعوتنامه کاری چندان آسان به نظر نمی رسد و از آنجا که کارفرما مسئول فرد استخدام شده می باشد و باید تمام موارد مورد نیاز وی را تضمین کند کمی مشکل به نظر می رسد، در صورت چنین اقدامی کارفرما تمامی اقدامات را در کشور آلمان انجام خواهد دارد و فقط برای متقاضی کار دعوتنامه الکترونیکی ارسال خواهد شد که از طریق آن می تواند دعوتنامه آلمان مخصوص کار را پیگیری کند و بقیه مراحل را انجام دهد.

دعوتنامه پزشکی آلمان

یکی از انواع دعوتنامه آلمان دعوتنامه پزشکی است، برخی از بیماران ترجیح می دهند که درمان پزشکی و مراقبت های خود را در خارج از کشور ادامه دهند، کشور آلمان نیز از نظر پزشکی در سطح بسیار خوبی قرار دارد، بر همین اساس باید دعوتنامه رسمی از سوی کلینیک ها و بیمارستان و یا اشخاص از جمله آشنایان با شرایط گفته شده با در نظر گرفتن مدت سفر و تامین هزینه ها برای متقاضی خدمات پزشکی به همراه سایر مدارک ارائه شود

 

ویزای توریستی آلمان

ارسال دعوتنامه از آلمان

ویزای تجاری آلمان

پناهندگی در آلمان

ویزای درمانی آلمان

ثبت شرکت در آلمان

مهاجرت به المان

موسسه حقوقی مهام

به کانال ما بپیوندید!!

اضافه شدن به کانال
بستن