بعد از ورود به فرانسه  بعد از ورود به فرانسه :برای اینکه بتوانید اقامت راحت تری در فرانسه داشته باشید کارهایی باید انجام بدهید که این کار های اداری هرچند خسته کننده هستد اما باعث می شود در هزینه های مسکن و هزینه های تحصیلتان در فرانسه صرفه جویی کنید . پس بهتر است تنبلی […]
" />

 بعد از ورود به فرانسه 

 بعد از ورود به فرانسه 

بعد از ورود به فرانسه :برای اینکه بتوانید اقامت راحت تری در فرانسه داشته باشید کارهایی باید انجام بدهید که این کار های اداری هرچند خسته کننده هستد اما باعث می شود در هزینه های مسکن و هزینه های تحصیلتان در فرانسه صرفه جویی کنید .

پس بهتر است تنبلی را کنار بگذارید و دنبال کار ها اداری خود در فرانسه باشید .

اقداماتی که بلافاصله بعداز ورود به فرانسه باید انجام دهید به شرح زیر است :

۱ گرفتن گواهی مسکن

برای انجام هرکاری در فرانسه شما نیاز به گواهی مسکن دارید که این گواهی را باید از صاحبخانه یا مسئول خوابگاه خود دریافت کنید .

۲ گرفتن گواهی اشتغال به تحصیل درفرانسه

بعد از ورودتان به فرانسه به دانشگاه محل تحصیلتان بروید و به صورت حضوری و رسمی ثبت نام کنید .

بعد از ثبت نام رسمی به شما گواهی اشتغال به تحصیل و کارت دانشجویی داده می شود . برای خیلی از کارهایی که میخواهید در فرانسه انجام دهید از شما کارت دانشجویی می خواهند بهتر است از کارت دانشجویی خود یک کپی همیشه به همراه داشته باشید .

بعد از ورود به فرانسه

۳ داشتن حساب بانکی

با داشتن دو گواهی فوق میتوانید به هریک بانک های موجود در فرانسه مراجعه کنید و در آن حساب باز کنید .

بعضی از بانک ها برای دانشجویان و افراد زیر ۲۶ سال سهیلاتی دارند که مشورت دانشجویان دیگر میتوانید بهترین بانک را برای حساب خود انتخاب کنید .بعد از باز کردن حساب به صورت آنی برای شما کارت صادر نمیشود حدود یک الی دوهفته برای صدور کارت زمان لازم است .

۴ دریافت کارت مترو

دانشجویان مقیم پاریس می توانند کارت مترو خود را از دفاتر یا به صورت اینترنتی دریافت کنند .

این کارت ها به صورت ماهانه و هفتگی قابل شارژ است .

و تخفیف ویژه برای دانشجویانی که زیر ۲۶ سال سن دارند با کارت imagine R  داده می شود که هم از بقیه بلیط ها ارزانتر است و هم شامل تخفیف از فروشگاه و رستوران های خاصی می شود .

بعد از ورود به فرانسه

۵ اداره مهاجرت

بعد از دریافت ویزا سه ماه فرصت دارید تا Titre de séjour را دریافت کنید .

Titre de séjour در واقع برگه ای ست که در پاسپورت شما چسبانده میشود .

در اصل بعداز گرفتن ویزا ، در سفارت فرانسه در تهران فرمی به شما میدهند برای دریافت این برگه .

شما بعد از پر کردن فرم ، این فرم را به همراه کپی پاسپورت به آدرس درج شده درآن می فرستید .

بعد ازچند روز کاری به شما زمان میدهند تا برای معاینات پزشکی حاضر شوید .

شما بدون داشتن این برگه در پاسپورتتان نمی توانید از کشور خارج شوید .

بعد از ورود به فرانسه

کمک هزینه مسکن  CAF6

این سازمان درواقع درامد شما و هزینه میکن و خوابگاه شما را میسنجد این کار ماه ها طول می کشد و این سازمان شرایط کلی شما را درفرانسه بررسی میکند .

بنابراین همان ماه های اول برای گرفتن این کمک هزینه اقدام کنید .

این سازمان هزینه مسکن شما از بدو ورودتان به فرانسه را بررسی میکند و به صورت ماهانه مقداری از هزینه مسکن شما را میپردازد .

بعد از ورود به فرانسه

۷ پرونده دانشجویی

پرونده دانشجویی زمانی مورد احتیاج شماست که بخواهید ارز دانشجویی بگیرید .

برای اینکار باید برگه اشتغال به تحصیل از سفارت ایران تأیید شده باشد .

شما اینکار را باداشتن مدارک و پر کردن فرم سفارت میتوانید مهر برگه اشتغال به تحصیل خود را بگیرید با داشتن پرونده

حدودا یک الی دوهفته طول میکشد که این پرونده برای شما صادر شود.بعد از ورود به فرانسه