اقامت و مهاجرت از طریق ازدواج در لهستان

یک تبعه خارجی می تواند با ازدواج با یک شهروند لهستانی به صورت خودکار تابعیت لهستانی را به دست آورد.

 

یک تبعه خارجی که به طور دائم در این کشور اقامت دارد (اقامت بدون وقفه) برای حداقل ۲ سال بر اساس اجازه اقامت دائم یا بلند مدت اتحادیه اروپا اجازه اقامت  [gt]اگر کسی با او ازدواج کند و برای  حداقل ۳ سال با یک فرد با تابعیت لهستانی در این کشور زندگی کند تابعیت وی permanent residence permit به رسمیت شناخته شده و به عنوان یک شهروند لهستانی قوانین برای وی اعمال می شود.

 

اگر یک خارجی در نظر دارد تا قانونی اقامت خود در این کشور بر اساس ازدواج با یک شهروند لهستانی در خارج از کشور را به دست آورد، او باید به یاد داشته باشد که برای ثبت ازدواج در این کشور در USC محل اقامت خود بایستی اقدام کند، تایید سند رسمی مناسب را دریافت کند. آدرس اینترنتی USC اینجا USC در دسترس هستند .

 

به منظور ثبت نام ازدواج در خارج از کشور، شما باید یک درخواست به USC ارسال کنید تا گواهی ازدواج خارجی به به لهستانی منطبق شود به این منظور بایستی سوابق وضعیت مدنی خود را ارسال کنید، و مدارک زیر را به درخواست خود متصل کنید:

 

یک کپی از وضعیت مدنی سوابق (گواهی) شده در خارج از کشور با ترجمه مهر شده در اسناد رسمی به زبان لهستانی توسط یک ترجمه قانونی که نام وی در لیست وب سایت وزارت دادگستری و یا کنسولگری جمهوری این کشور منتشر شده باشد؛

کارت شناسایی یا گذرنامه همسران؛

داده های مورد نیاز که در قانون این کشور آمده است، ممکن است به مکملی بر اساس نسخه ای از گواهی تولد زن و شوهر نیاز باشد (در هر مورد ارائه مدارک خارجی مورد نیاز هستند که این موارد مورد استفاده قرار گیرند تا ثبت نام وضعیت مدنی ورود شما به لهستان صورت گیرد، شما باید همراه با تمام این موارد سوگند یاد کنید.

گواهی اثبات پرداخت تمبر.

شرایط اقامت دائم و شهروندی لهستان

متقاضیان برای اقامت دائم باید در این کشور حداقل سه سال زندگی کرده باشند، و قادر به نشان دادن خانواده و یا رابطه اقتصادی، روابط با این کشور ، و محل اقامت و یک منبع درآمد در این کشور امن داشته باشند.

 

ممکن است که تابعیت این کشور برای این افراد اعمال شود و پس از آن در این کشور به عنوان یک مقیم دائم برای حداقل پنج سال زندگی کنند. شهروندی نیز بر اساس تبار، تولد و ازدواج اعطا می شود. دولت لهستانی تابعیت دوگانه را به رسمیت نمی شناسد.

 

 

نحوه درخواست برای اجازه اقامت شما

پس از ورود به لهستان، شما نیاز به اجازه اقامت دارید اگر شما مایل به ماندن طولانی تر از ۹۰ روز باشید. همچنین در این مورد اگر شما از اخذ مجوز کار معاف هستند. شما باید برای ارسال درخواست خود به شهرداری مسئول یا voivode (Wojewoda). مراجعه کنید. اسناد زیر به منظور اخذ مجوز مورد نیاز هستند عبارتند از:

 

چهار نسخه از درخواست.

چهار عدد عکس گذرنامه در اندازه مناسب

سه کپی از پاسپورت شما.

اجازه کار و یا یک بیانیه کتبی از کارفرمای شما (یا مجوزی که نشان دهد شما از ارائه اجازه کار معاف هستند).

قرارداد کار

اثبات پرداخت تمبر

اثبات بیمه بهداشت و درمان

اسناد و مدارکی که اثبات کند شما یک درآمد ثابت دارید که توسط آن می توانید به حمایت از خود بپردازید.

اجاره رسمی و قانونی که شما را قادر میسازد به اشغال و زندگی در این کشور بپردازید.

اثبات این که شما مالیات خود را در سال گذشته پرداخت کرده اید.

 

اطمینان حاصل کنید که برای ارسال درخواست خود حداقل ۴۵ روز قبل از پایان دوره اقامت قانونی خوداقدام کنید. اجازه اقامت برای مدت زمان اقامت شما اعطا میگردد اما هرگز برای بیش از دو سال این مجوز داده نمی شود

 

 

اگر یک فرد خارجی قبل از رسیدن به سن شانزده سالگی توسط یک فرد یا افرادی که دارای تابعیت لهستانی هستند، پذیرفته شود، تابعیت لهستانی را به دست می آورد. هزینه تمبر برای اخذ پاسپورت لهستان به وزیر کشور ۲۱۹ PLN است. هزینه تمبر برای ارسال درخواست در یک کنسولگری لهستان بستگی به کشور ارائه شده دارد.

 

شرایط اخذ پاسپورت لهستان

به موجب قانون، یک زوج شهروندی لهستان را می گیرد اگر حداقل یکی از والدین، در زمان تولد کودک (حق خون) ملیت لهستان را داشته باشد، یا او در قلمرو جمهوری لهستان متولد شده و پدر و مادرش ناشناخته باشد، یعنی هیچ شهروندی نداشته باشند و یا ملیتشان نامشخص باشد. یک کودک در صورتی که در قلمرو جمهوری لهستان متولد شده باشد، تابعیت لهستان را می گیرد. پاسپورت لهستان با شرایط زیر می تواند بدست آید:

 

به موجب قانون

با دادن شهروندی لهستان

با شناخت یک شهروند لهستانی

با ترمیم شهروندی لهستان

شهروندی لهستان

تابعیت لهستانی توسط رئیس جمهور لهستان اعطا می شود. این بدان معنی است که رئیس جمهور می تواند به هر خارجی، صرف نظر از اینکه چه مدت در لهستان اقامت داشته است، تابعیت بدهد. اعطای شهروندی لهستان به درخواست فرد خارجی است.

 

شهروندی لهستان

 

درخواست برای اعطای تابعیت لهستانی به شخص قانونی که در لهستان اقامت دارد، از طریق صلاحیت برای محل اقامت متقاضی به رییس جمهور منتقل می شود. اگر خارجی در خارج از کشور زندگی کند، درخواست از طریق کنسول صالح پر می شود. درخواست باید شخصی یا با پست الکترونیکی باشد. اسناد صادر شده را باید به زبان لهستانی که ترجمه کنید و به کنسولگری ارائه دهید.

 

اقامت لهستان

یک خارجی می تواند به عنوان یک شهروند لهستانی شناخته شود. شهروندی لهستان به یک بیگانه که به طور مداوم در لهستان اقامت داشته باشد (حداقل ۳ سال بر اساس اجازه اقامت دائم)، یا شخص یک مجوز اقامت طولانی مدت شهروندی اتحادیه اروپا داشته باشد. فرد دارای منبع پایدار و منظم درآمد در لهستان و حق قانونی برای خانه داشته باشد. با یک شهروند لهستانی ازدواج کرده است برای حداقل سه سال. درخواست برای شناخت یک خارجی به عنوان یک شهروند لهستانی باید شامل موارد زیر باشد:

 

یک درخواست تکمیل شده برای شناخت به عنوان یک شهروند لهستانی که در لهستان نوشته شده باشد.

۱ قطعه عکس

اصل یا کپی گواهی تولد متقاضی، هیچ تعهدی برای ارسال یک کپی از یک پرونده ثبت نام مدنی لهستان وجود ندارد.

یک کپی گواهی شده از یک سند که هویت و شهروندی خارجی (گذرنامه خارجی، سند مسافرتی) را تأیید می کند.

یک نسخه گواهی شده از کارت اخذ اقامت لهستان، اجازه اقامت موقت برای یک اقامت طولانی مدت در اتحادیه اروپا

یک نسخه گواهی شده از یک کارت اقامت دائم صادر شده توسط وویود

گواهی رسمی صلاحیت زبان لهستانی

نیروی کار در تمام دنیا در زمان های مختلف، نیرویی ارزشمند محسوب می شود و افراد همیشه بدنبال اخذ ویزای کار و مهاجرت به کشورهایی با سطح کیفیت و رفاه بسیار عالی می باشند. ایجاد فرصت شغلی و پیداکردن کار مناسب در دنیای امروز از مرزهای جغرافیایی کشورها فراتر رفته و کار فرمایان نیروهای کار خود را از دیگر کشورهای جهان نیز جذب می نمایند. افرادی که فارغ التحصیل گروه های فنی و مهندسی، پرستاری و پزشکی می باشند از شرایط خوبی جهت کار در کشورهایی چون آلمان، اتریش، استرالیا، نیوزلند و آفریقای جنوبی بهره مند هستند. کشور آلمان به عنوان صنعتی ترین کشور اتحادیه اروپا فرصتی استثنایی را برای علاقمندان به کار در ماه های اخیر فراهم کرده است.