اخذ ویزای آلمان اخذ ویزای آلمان و شرایط 2018 اخذ ویزای آلمان برای هر تایپ ویزایی متفاوت است که در این مقاله به آن میپردازیم ، به طور مثال اخذ ویزای تحصیلی آلمان یا اخذ ویزای کاری آلمان و مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری در آلمان و یا ازدواج در آلمان و پناهندگی […]
" />

اخذ ویزای آلمان

اخذ ویزای آلمان

اخذ ویزای آلمان و شرایط 2018 اخذ ویزای آلمان برای هر تایپ ویزایی متفاوت است که در این مقاله به آن میپردازیم ، به طور مثال اخذ ویزای تحصیلی آلمان یا اخذ ویزای کاری آلمان و مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری در آلمان و یا ازدواج در آلمان و پناهندگی در آلمان ،  آیا می خواهید بدانید شرایط اخذ ویزای آلمان را دارید؟ آیا می دانید اخذ ویزای آلمان چه هزینه ای دارد؟ آیا اخذ ویزای آلمان با شرایط مناسبی برای ایرانیان همراه است؟ آیا می خواهید بدانید  برای اخذ ویزای آلمان چگونه اقدام نمایید؟

آیا برای اخذ ویزای آلمان مشاوران موسسه ما تماس داشته اید؟  اخذ ویزای آلمان تخصص ماست ، موسسه ما در خصوص اخذ ویزای آلمان برای متقاضیان از هیچ تلاشی در جهت خدمات مشاوره ای فروگذاری نمی کند. ما در موسسه حقوقی مهام با مشاورین برجسته در زمینه ی حقوق بین الملل تمام سوالات شما را در خصوص مهاجرت به آلمان و اخذ ویزای آلمان پاسخ می دهیم تا بتوانید به بهترین شکل ممکن تصمیم گیری نمائید.

برای دریافت همه ی انواع ویزای کشور آلمان لازم است که متقاضی دارای دعوتنامه و دلیل موجه برای درخواست ویزا باشد.

داشتن پذیرش تحصیلی از دانشگاه های آلمان ، دعوتنامه تجاری و توریستی، اخذ ویزای کاری آلمان و …. می توانند از دلایل موجه برای درخواست ویزا آلمان باشد.

انواع مختلف ویزاهای المان:

ویزاهای تحصیلی

ویزاهای کاری  که دو نوع دارد

ویزاهای ازدواج و ویزاهای تولد

ویزاهای توریستی

ویزاهای ثبت شرکت

و….

پرطرفدارترین ویزاهای المان ویزای تحصیلی میباشد به این دلیل که هزینه تحصیل رایگان میباشد. و از دانشگاههای خوبی برخوردار است.

البته که پذیرش و ویزا شدن البته شرایط سختی هم موجود است.مانند داشتن مدرک زبان المانی و یا یک مورد دیگر اینکه این کشور دیر وقت سفارت میدهد و پروسه ی ویزا شدن کشور المان پروسه ایست طولانی مدت.

کشور المان دو نوع ویزای کاری صادر میکند. یکی ویزای در جستجوی کار و دیگری ویزای بلوکارد. که تفاوت این دو در این است که در ویزای در جستجوی کار نیازمند داشتن دعوتنامه کاری نیست و اما در بلو کارد نیازمند دعوتنامه ی کاری هست.

ویزای در جستجوی کار یک ویزای شش ماهه است. اما ویزای بلوکارد یک ویزای یک ساله محسوب میشود.

با ویزای بلو کارد اجازه ی کار در کل اتحادیه ی اروپا را به دست می اوریم و با ویزای در جستجوی کار فعلا فقط در کشور المان شرایط جستجوی کار میباشد نه در کشور دیگری. اما نوع ویزا ویزای تایپ دی میباشد.

یکی دیگر از انواع ویزای المان. ویزای ثبت شرکت میباشد که پیچیدگی خاص خود را دارد و باید فرد در المان شرکتی را ثبت کند و خدود ده نفر را نیز استخدام کند. تا بتواند به اقامت از طریق ثبت شرکت برسد.

در مقاله سعی نمودیم با بررسی وضعیت   آلمان اطلاعات مفیدی در خصوص مهاجرت به آلمان در اختیار شما ارائه  دهیم

 

آلمان که نام رسمی آن جمهوری فدرال آلمان میباشد که  در قاره اروپا قراردارد  ؛ از شمال با دریای شمال ،  کشور دانمارک و دریای بالتیک، از شرق با کشور جمهوری لهستان و جمهوری چک، از جنوب با کشور پیشرفته ی  اتریش و  کشور ناب سوییس و از غرب با  کشور سوسیال فرانسه، بلژیک، لوکزامبورگ و هلند هم‌مرز است. مساحت آن ۳۴۹٬۲۲۳ کیلومتر مربع است و با حدود  ۸۲ میلیون نفر پر جمعیت‌ترین کشور اروپا است.

کشور آلمان دارای نظام سیاسی  جمهوری فدرال دموکراتیک پارلمانی بوده و دارای ۱۶ بیش از  ایالت است. مانند ایالت مونیخ و برلین و…. این ایالت‌ها می‌توانند در برخی مسائل مستقل عمل کنند.  کشور فدرال آلمان  در هنگام جنگ فرانسه و پروس در دهه ی  سال ۱۸۷۱ به  عنوان مستقل  یک ملت-دولت متحدگشت .  کشور آلمان  در حال حاضر  یکی از صنعتی‌ترین کشورهای جهان وی ا بهتره بگیم. صنعتی ترین  است و به عنوان غنی ترین و  ثروتمندترین کشور  عضو اتحادیه اروپا موتور مالی و اقتصادی حوزه ی پولی یورو محسوب میگردد.

جمهوری فدرال یکی از اعضای سازمان ملل متحد، ناتو، کشورهای گروه هشت و گروه پنج بوده و از بنیانگذاران اتحادیه اروپا است.

آلمان ۱۶ ایالت دارد که به قرار زیر

 

بادن-وورتمبرگ (Baden-Württemberg)

بایرن (Bayern)

برلین (Berlin)

براندنبورگ (Brandenburg)

برمن (Bremen)

هامبورگ (Hamburg)

هسن (Hessen)

مکلنبورگ-فورپومرن (Mecklenburg-Vorpommern)

نیدرزاکسن (Niedersachsen) (زاکسن سفلی)

نوردراین-وستفالن (Nordrhein-Westfalen)

راینلاند-فالتز (Rheinland-Pfalz)

زارلاند (Saarland)

زاکسن (Sachsen)

زاکسن-آنهالت (Sachsen-Anhalt)

اشلسویگ-هولشتاین (Schleswig-Holstein)

تورینگن (Thüringen)

 

دسته کم از نگاه ۲۰ هزار نفر که مورد پرسش قرار گرفته‌اند ،آلمان از نظر محبوبیت، در صدر ۴۹ کشور پیشرفته دنیا قرار دارد. این برداشت  در حال  مقایسه با بقیه کشورها از نظر  نظام دولتی، فرهنگی،  امم مردم، آموزش‌ی، گردشگری، سرمایه‌گذاری پولی  و مهاجرپذیری انجام پذیرفته است.

نتیجه یک نظرسنجی ازبالای  ۲۰ هزار نفر در کشورهای  درجه یک و توسعه‌یافته  نمود  می‌دهد و نمایان است که  که آلمان در دوران‌‌ جنگ و بحران، پناههگاه امنی به شمار می‌رود.  کشورهای آمریکا و بریتانیا در رده های  دوم و سوم  قرار دارند  . از لحاظ ثبات سیاسی  و فرهنگی و استحکام صنعتی و اقتصادی آلمان نیز سنگ محک  داوری بوده است.

ده دلیل عمده وجود دارد که کشور آلمان را به بهترین کشور برای اجرای ایده های کارآفرینی و سرمایه گذاری تبدیل کرده است

۱ – زیرساخت های درجه یک

۲ – طرح های تشویقی و حمایت از کارآفرینان و سرمایه گذاران

۳ – شرایط مالیاتی رقابتی

۴ – بستر سرمایه گذاری ایمن

۵ – کیفیت زندگی

۶ – اقتصاد پیشرو

۷ – بازیگر جهانی

۸ – بهره وری بالا

۹ – نیروی کار بسیار عالی و متخصص

۱۰ – قدرت نوآوری

 

 

برای سفر به آلمان بسیاری از افراد به ویزای آلمان نیازی ندارند اما این طرح برای بعضی از ملیت ها اعمال می شود .شهروندان اتحادیه اروپا ، به ویزا برای رفتن به آلمان نیازی ندارند.اساسا این پروسه برای افرادی که قصد سفر به آلمان را دارند به سه چیز بستگی دارد:

ملیت افراد.

هدف از اقامت فرد

طول اقامت .

 

 

وقت سفارت آلمان

تنها راه گرفتن وقت سفارت آلمان ، پرتال رسمی سفارت آلمان است آن هم به صورت کاملا ایمیلینگ

باید دقت نظر وجود داشته باشد که   وقت مصاحبه ای را که در سیستم ثبت می کنید غیر قابل تغییر است و میتوانید از طریق این طریق وقت داشته باشید.

اگر در وقت  مقرر مدارک شما کمی داشته باشد یا  ناقص باشد ویا درخواست خود را به سفارت ارایه نکنید ، بعضا تا چندین  روز و یا حتی چند ماه قادر به گرفتن دوباره وقت سفارت نمیباشید.

پس به گونه ای برنامه ریزی کنید که چند روز قبل از وقت مصاحبه سفارت ، تمامی مدارکتان کامل باشد

هنگام وارد کردن  و درج  اطلاعات شخصی، از جمله نام ، نام خانوادگی و شماره پاسپورت  بسیار دقیق وکوشا  باشید.

حتی کوچکترین و ریزترین  اشتباهی برای شما دردسرساز  و مشکل زا خواهد شد ،تمامی اطلاعات را با حروف و اعداد انگلیسی  و از طریق سایت معتبر وارد کنید.

در خیلی از مواقع یکی از اشتباهات متداول هنگام وارد کردن اطلاعات ،شماره گذرنامه  ای دی و پاسپورت شما میباشد .

شماره گذرنامه  فقط اعداد و شماره ها نیستند ،به طور معمول شماره گذرنامه  یک حرف لاتین به همراه اعداد می باشد

اگر به اشتباه حرف لاتین را وارد نکنید، روز مصاحبه به شما اجازه ورود به سفارت داده نمی شود

البته اگر همچین اشتباهی مرتکب شدید با ما تماس بگیرید تا راهنماییتان کنیم

ادرس ایمیل  شما بسیار مهم است، حتما از یک ایمیل صحیح و فعال استفاده کنید

زیرا  خود سفارت آلمان ، تاییدیه وقت مصاحبه را به همان  ایمیل شما ارسال می کند.

شما باید از آن یک برگه  پرینت گرفته و در  روز مصاحبه سفارت  همزمان با ورود همراه خود داشته باشید

نمونه عکسی که روز مصاحبه به سفارت  می دهید ، باید جدید بوده و متفاوت از عکس گذرنامه تان باشد

در صورتی که میخواهید برای فرزندانتان اقدام کنید  و قرار است فرزندتان همراه شما سفر کند و  اگر سنش  از شانزده سال  کمتر است.

نیازی به گرفتن وقت سفارت آلمان ندارد اما فراموش نشود که در روز مصاحبه حتما همراه شما در سفارت حضور داشته باشد

 

اخذ ویزای آلمان

ویزای توریستی آلمان

ویزای تجاری آمان

پناهندگی در آلمان

ویزای درمانی آلمان

ثبت شرکت در آلمان

مهاجرت به المان